INGREDIENTE:
-1 cana orez
-1 morcov
-1 ceapa
-1 ardei rosu
-1 batz de telina
-1 lingu vegeta
-piper,curry(putin)
-patrunjel verde
PREPARARE:
Se innabusesc legumele in 2 linguri ulei de masline 1 minut.
Se add orezul spalat bine peste legumele innabusite ,2 cani de apa si se fierbe la foc mic,pana se umfla orezul(amestecand sa nu se prinda si add cate putina apa).
Ca garnitura am folosit : sos de ardei copti ,salata de spanac cu porumb si salata dietetica cu spanac.
POFTA BUNA!
Arata minunat precis e si foarte bun . Salata de spanac cu porumb n-am mancat niciodata dar mi-ai facut pofta si o voi face si eu .Am facut o salata de vinete si am mixat in ea ardei copti a iesit o minunatie.
RăspundețiȘtergereSi eu fac pilaf cu ciuperci sau cu zarzavaturi.
RăspundețiȘtergerePentru ca am avut copilul bolnav de hepatita iar eu am avut problema cu fierea (pe care pana la urma am scos-o),am evitat prajelile atat la ciorbe cat si la felul doi.
La pilaf dupa ce adaug toate ingredientele pun pentru o cana de orez, trei cani de apa si apoi bag vasul in cuptor (din timp incalzit) la foc mic .Orezul se umfla foarte bine iar bobul ramane intreg.
Felicitari pentru casa noua!Voi incerca sa fac pilaf de orez cu carne de pui ca momentan nu am in casa ciuperci.
RăspundețiȘtergerefelicitari sa stiti ca e foarte bun eu am mancat
RăspundețiȘtergereGood information
RăspundețiȘtergere