INGREDIENTE:
-1cana cu lapte
-1cana sau mai putin(depinde cum va place) cu mac
-2cani zahar pudra(yo pun normal)
-2cani faina
-4galbenusuri
-1p margarina(sau 250 de marga la cutie)
-1praf de copt
PREPARARE:
se amesteca toate cu mixerul ff bine pana se topeste zaharul si la sfarsit se adauga albusurile batute spuma.
se toarna intr-o tava (potrivita ,chiar mare)tapetata cu hartie de copt sau cu faina.
inainte de a prepara comp,caliti putin 2mere mari,taiate cubulete sau felii in putina margarina sau unt,apoi presarati faina peste ele cand s-au racit si adaugati-le peste comp din tava...sau add cirese date prin faina(poza e cu cirese)..sau orice alt fruct.
se coace cam la 180gr C!
GLAZURA:
se pun la fiert 5linguri de lapte cu zahar-200g ,un praf de sare,si cand s-a topit se add cacao-3linguri si se mai dau 3clocote
se lasa la racit si apoi se amesteca cu 100g marga sau unt + esenta de rom,apoi se intinde peste prajitura…
deasupra glazurii se poate adauga nuca pisata (nu prea marunt) care se prajeste intr-o tigaie cu putin zahar-2-3linguri...sau se pudreaza cu zahar !
POFTA BUNA! 
