Chef in bucataria mea..

BUN VENIT LA HeArT !

duminică, 18 octombrie 2009

CIOCOLATA DE CASA


 

INGREDIENTE:


-150 ml apa
-400 gr zahar
-250 gr lapte praf
-100 gr unt sau margarina(topita si racita)
-50 gr cacao
-1 esenta de rom
-alune de padure sau de pamant


PREPARARE:


Se amesteca laptele cu cacaoa,pui apa la fiert cu zaharul,amestecand pana se dizolva zaharul.se lasa sa fiarba pana se face un sirop,nici prea gros,nici prea subtire...cand e gata ,iei de pe foc si adaugi laptele praf,treptat pana se omogenizeaza,amestecand continuu,ff tare ,apoi add si untul topit si racit si amesteci in continuare ff tare pana se ingroasa.
Toata compozitia se pune intr-o tava mai micuta(depinde cat o vreti de groasa),unsa cu margarina,peste care se indeasa alunele pe toata suprafata!Se da la rece pana se intareste,apoi se taie cuburi.


POFTA BUNA!





Related Posts with Thumbnails

Useri online

FEEDJIT Live Traffic Feed

Persoane interesate

Etichete

Faceți căutări pe acest blog

CAUTA PE GOOGLE

Visits from my friends

RETETE CULINARE DELICIOASE

TRANSLATE

Top comentator

Toate retetele sunt pe Petitchef