Chef in bucataria mea..

BUN VENIT LA HeArT !

joi, 29 octombrie 2009

TORT DE NAPOLITANA

Reacţii: 
 

-1 pachet de foi lica
-2 cutii de lapte condensat
-100 gr cacao(in functie de cat vreti de concentrata ciocolata)
-100 gr margarina sau unt
-1 esenta de rom
-100 gr de alune + nuci -prajite

PREPARARE:

Se amesteca laptele condensat +cacao+margarina si se pune pe foc mic,amestecandu-se continuu pana se ingroasa(sa nu fie prea groasa ca nu o mai puteti intinde pe foi),apoi se add alunele+nucile pisate(mai pastrati putin si pt ornat) si romul.



se intinde crema pe fiecare foaie ,iar foile se lipesc una peste alta
 
 deasupra se pune ultimul strat de crema si se orneaza cu alune si nuci prajite
 
se inveleste si se baga la congelator

se taie triunghiuri sau cum doreste fiecare


POFTA BUNA!


Un comentariu:

Related Posts with Thumbnails

Useri online

FEEDJIT Live Traffic Feed

Persoane interesate

Etichete

Faceţi căutări pe acest blog

Se încarcă...

CAUTA PE GOOGLE

Visits from my friends

RETETE CULINARE DELICIOASE

TRANSLATE

Top comentator

A apărut o eroare în acest obiect gadget
A apărut o eroare în acest obiect gadget