Chef in bucataria mea..

BUN VENIT LA HeArT !

luni, 26 octombrie 2009

CIORBA DE PORC CU ZEAMA DE VARZA

Reacții: 


INGREDIENTE:


-1 ceapa
-1 morcov
-1 batz de telina
-1 ardei gras
-1 cartof
-2 rosii sau  o cescuta de bulion
-6 bucati de oase de porc
-sare
-vegeta
-patrunjel frunze
-telina sau leustean frunze
-1 ou
-2 linguri faina
-500 ml zeama de varza


PREPARARE:


Se calesc legumele cu putin ulei ,apoi se add oasele si apa..se pune deasupra capacul si se fierbe la foc mic(in timpul asta se spumuieste),pana  ce carnea de pe oase e moale...apoi se add cele 2 rosii taiate marunt sau bulionul,se mai fierbe putin,,si se add zeama de varza...si se lasa sa dea cateva clocote!se ia de pe foc si se add oul,franjurat cu faina si verdeata!


POFTA BUNA!

5 comentarii:

  1. Imi surade si acesta reteta sigur am s-o fac .mi se pare o ciorba excelenta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am acrit ciorba niciodata cu zeama de varza! Sigur o sa incerc!

    RăspundețiȘtergere
  3. dragelor,cam toate ciorbele mele(cu mici exceptii) sunt acrite cu zeama de varza..ii ador savoarea!probabil e si specific zonei din care fac parte.. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. yo am acrit ciorba cu zeama de varza de multe ori iarna si e f. gustoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. am facut de atatea ori..recomand. eu mai pun ci doua-trei fasii de varza acra in ciorba...e super!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails

Useri online

FEEDJIT Live Traffic Feed

Persoane interesate

Etichete

Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

CAUTA PE GOOGLE

Visits from my friends

RETETE CULINARE DELICIOASE

TRANSLATE

Top comentator

A apărut o eroare în acest obiect gadget
A apărut o eroare în acest obiect gadget