Chef in bucataria mea..

BUN VENIT LA HeArT !

luni, 26 octombrie 2009

CURATAREA CALAMARILOR

In imaginile urmatoare,puteti vedea cum se curata calamarii!!



eu am taiat ,dar de obicei corpul se lasa intreg,pt a putea fi taiat rondele..insa se curata mai usor asa!
 

se jupoaie pielita deasupra..
 




SPOR!!!!

CIORBA DE PORC CU ZEAMA DE VARZA



INGREDIENTE:


-1 ceapa
-1 morcov
-1 batz de telina
-1 ardei gras
-1 cartof
-2 rosii sau  o cescuta de bulion
-6 bucati de oase de porc
-sare
-vegeta
-patrunjel frunze
-telina sau leustean frunze
-1 ou
-2 linguri faina
-500 ml zeama de varza


PREPARARE:


Se calesc legumele cu putin ulei ,apoi se add oasele si apa..se pune deasupra capacul si se fierbe la foc mic(in timpul asta se spumuieste),pana  ce carnea de pe oase e moale...apoi se add cele 2 rosii taiate marunt sau bulionul,se mai fierbe putin,,si se add zeama de varza...si se lasa sa dea cateva clocote!se ia de pe foc si se add oul,franjurat cu faina si verdeata!


POFTA BUNA!
Related Posts with Thumbnails

Useri online

FEEDJIT Live Traffic Feed

Persoane interesate

Etichete

Faceți căutări pe acest blog

CAUTA PE GOOGLE

Visits from my friends

RETETE CULINARE DELICIOASE

TRANSLATE

Top comentator

Toate retetele sunt pe Petitchef