INGREDIENTE:
-1 pui
-1 kg de cartofi
-sare grunjoasa de mare
-piper
-vegeta
-boia de ardei dulce
- cimbru
-curry
-coriandru
PREPARARE:
Se curata + spala bine puiul,se sareaza peste tot,chiar si pe sub piele,se condimenteaza..apoi se baga intr-o punga si se tine la frigider cca 2zile!dupa 2 zile,il pui intr-o tava,iar pe langa el add cartofi taiati +ardei taiat + telina + usturoi rondele..si-l introduci in cuptorul preincalzit la 250 C!va iesi un pui fraged si ff gustos...NU SE ADD ULEI SAU ALTE GRASIMI!!!
POFTA BUNA!
Foarte interesanta reteta , n-am mai auzit-o cu tinutul in punga , sigur patrund aromele si se fragezeste carnea . Maine bag si eu un pui in punga .
RăspundețiȘtergereEste delicioasa!
RăspundețiȘtergereAm incercat sa scriu si la alte retete si
RăspundețiȘtergerenu pot .