INGREDIENTE:
-250 gr spaghete
-100 gr sunca presata
-2-3 linguri de ulei de masline
-1 catzel de usturoi
-3 oua
-200 gr parmezan
-sare,piper,curry,coriandru
PREPARARE:
Pui spaghetele la fiert in apa cu sare.separat intr-o tigaie cu peretii mai inalti,adaugi uleiul in care prajesti sunca presata la foc mic.pui piperul,curry si coriandru si mai lasi putin sa se rumeneasca(dar nu rau),apoi adaugi spaghetele scurse bine de apa si le amesteci ff bine cu sunca.
Intre timp bati ouale cu parmezanul si usturoiul pisat si torni peste spaghete ,amestecand ff repede sa nu se prinda...intre timp mai pui cate putina apa de la spaghete(cam 150ml) si amesteci f bine pana se face un sos.
NOTA:totul se prepara la foc mic!
Se aseaza pe farfurie,fierbinti..peste care se presara parmezan si patrunjel tocat marunt.
POFTA BUNA! ;)
very nice dish.
RăspundețiȘtergere