skip to main |
skip to sidebar
INGREDIENTE:
-500 gr ciuperci pleurotus
-2 oua
-2 catzei de usturoi
-250 gr de paine toast data prin robot
-150 gr faina
-ulei
-50 gr unt
-vegeta
-piper
PREPARARE:
Se spala putin ciupercile,se taie coditele si se dau prin faina.Separat,se bat 2 oua cu 2 catzei de usturoi pisat,sare,vegeta dupa gust, si piper.
Se ia fiecare ciupercuta in parte si se da prin ou(deja au fost date prin faina),apoi prin pesmet ...si se prajesc in ulei cu unt!ies ff delicioase!! :))
POFTA BUNA!
INGREDIENTE:
-1 cartof mare
-1 ceapa
-1 dovlecel
-cateva buchetele de conopida
-telina
-patrunjel
-1 morcov
-2 catei de usturoi
-2 ardei (rosu si verde)
-1 lingura de vegeta
-1 cubuletz de unt
PREPARARE:
Se spala bine legumele si se taie cuburi...apoi se pun intr-o cratita(eu le-am facut in oala minune,cam in 10min) cu o lingura de vegeta si apa.Se pun sa fiarba la foc mic,acoperite cu capac,dar nu etans..iar cand sunt fierte,se strecoara(din zeama ramasa se poate face o supa cu galuste nemaipomenita) si se stropeste cu untul topit,apoi se orneaza cu patrunjel tocat marunt!
POFTA BUNA!
Faceți căutări pe acest blog