RETETA SOTULUI:
TOCHITURA DE FICAT DE VITEL CU GARNITURA DE CARTOFI :
INGREDIENTE:
-500 gr ficat de vitel
-3 ardei grasi
-1 ardei iute(mic)
-5 catzei de usturoi
-1 lingurita de boia dulce
-sare,piper,vegeta,coriandru,curry
-sucul de la o lamaie
-patrunjel tocat
se taie ardeiul si chili fasii ,usturoiul se da pe razatoare
ficatul se taie feliute subtiri,semicongelat
apoi se amesteca cu toate condimentele si 2 catzei de usturoi
se calesc putin ardeii (ardeiul gras + chili) pana se inmoaie(sa nu fie prajiti rau) in ulei de masline
cand ardeiul s-a inmuiat ,se add ficatul condimentat si se caleste la foc mic,cca 15-20 min...in ultimele 3min se add si restul de usturoi(3 catzei)
se serveste cu orice fel de garnitura...sau cu mamaliguta,dar al meu a preferat cartofi natur! :)
POFTA BUNA!
Cred ca este grozava tocanita pe care ai pregatit-o impreuna cu sotul.Eu am facut ieri una din pui de curte,adica de tara.
RăspundețiȘtergereScuza-ma am vrut sa scriu tochitura.
RăspundețiȘtergereAnana si celelalte fete unde postati de nu va vad?
RăspundețiȘtergereAICI POSTEZ SI YO ANITA numai ca aici sant cumele real de ana
RăspundețiȘtergereeroare am vrut sa spun cu numele real ANA(anana)
RăspundețiȘtergereANIS am sa fac aceasta tokitura ptr. padre ca e excelenta si f. usor de facut nush cum sa-ti nmultumim de asemenea blog delicios
RăspundețiȘtergerete poooop
Foarte buna tochitura , doresc sa vad si bucatarul !
RăspundețiȘtergereDragele mele vad ca v-ati inregistrat toate!
RăspundețiȘtergereVYKY
test mi-a aparut poza in avatarul de la omuleti
RăspundețiȘtergeream spus adineauri la barfa cum am procedat
as vrea sa o pun si la comentarii dar nush cum o sa incerc dupa emisiune :P :)
RăspundețiȘtergere