Chef in bucataria mea..

BUN VENIT LA HeArT !

duminică, 25 octombrie 2009

TOCANITA DE CEAPA CU CARNE DE PORC

INGREDIENTE:
-3,4 cepe,2 ardei grasi,1-2 bete telina,2 catei de usturoi,2 rosii,500 gr carne de porc,ulei,sare,vegeta,piper,cimbru,coriandru,curry,patrunjel ,marar,telina frunze(tocate)


Carnea se spala,se taie bucati si se prajeste putin in ulei

Legumele(ceapa,1catel de usturoi,ardeiul,betele de telina) se toaca marunt(sau se dau prin robot) si se calesc putin in ulei,apoi se add carnea si apa,se acopera cu capacul, lasandu-se sa fiarba la foc mic.

Cand totul a fiert se add 2 rosii taiate cubulete si se mai lasa pe foc pana se fierb rosiile,apoi se face un rantaj pt sos din 2 linguri de faina si putina apa,se add peste tocanita + 1 catzel de usturoi, si se dau 2-3 clocote...dupa care stingi focul si adaugi verdeata(marar,patrunjel si telina frunze).
 
Se serveste cu mamaliguta!!!
 
POFTA BUNA!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Useri online

FEEDJIT Live Traffic Feed

Persoane interesate

Etichete

Faceți căutări pe acest blog

CAUTA PE GOOGLE

Visits from my friends

RETETE CULINARE DELICIOASE

TRANSLATE

Top comentator

Toate retetele sunt pe Petitchef