-250 gr masline(negre sau verzi)
-2 cepe
-2 ardei grasi
-1 batz de telina
-1 catzel de usturoi
-50 ml ulei
-2 rosii
-400 gr carne de porc
-sare,piper,coriandru,curry,vegeta,0 foaie de dafin
PREPARARE:
Intr-o craticioara se pun maslinele in apa si se fierb bine pana se inmoaie.se schimba apa des ,mai ales daca maslinele sunt negre.
Separat se taie carnea in bucati si se caleste putin in ulei,apoi se pune deoparte,iar peste ulei se adauga legumele taiate cubulete si se calesc,apoi se pune carnea si se acopera cu apa.dupa ce s-au fiert la foc mic(legumele si carnea) se add rosiile taiate cubulete , maslinele fierte(scoase din apa) si condimentele,si se mai lasa pe foc cateva minute pana se fierb roshiile.separat se amesteca 2linguri de faina cu apa si se add peste mancare pt a se ingrosa putin si se dau 2-3 clocote.La final se add patrunjel tocat!
Aceasta mancare se poate face cu orice fel de carne... dupa preferinte! :)
POFTA BUNA! ;)
nice,but what is it? :)
RăspundețiȘtergere