INGREDIENTE:
-150 ml apa
-400 gr zahar
-250 gr lapte praf
-100 gr unt sau margarina(topita si racita)
-50 gr cacao
-1 esenta de rom
-alune de padure sau de pamant
PREPARARE:
Se amesteca laptele cu cacaoa,pui apa la fiert cu zaharul,amestecand pana se dizolva zaharul.se lasa sa fiarba pana se face un sirop,nici prea gros,nici prea subtire...cand e gata ,iei de pe foc si adaugi laptele praf,treptat pana se omogenizeaza,amestecand continuu,ff tare ,apoi add si untul topit si racit si amesteci in continuare ff tare pana se ingroasa.
Toata compozitia se pune intr-o tava mai micuta(depinde cat o vreti de groasa),unsa cu margarina,peste care se indeasa alunele pe toata suprafata!Se da la rece pana se intareste,apoi se taie cuburi.
POFTA BUNA!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu